Onze lezersacties
Onze lezersacties
 
 
© badmintonline

Een kerstkaart voor Nieuwegein

© badmintonline+

Wat zouden we kunnen bereiken wanneer we dat daadwerkelijk doen? Wanneer we allemaal een kerstenvelop (met inhoud) op de post doen naar Nieuwegein?

Ron Daniëls doet een opmerkelijk, maar zeker ook bijzonder voorstel:

Als we allemaal nu eens een kerstkaart sturen naar het bondsbureau met daarin een bijdrage van 5, 10 of 20 euro. Dan komt onze mooie sport tot een enorme bloeiperiode en voelt het bestuur en de werkgroep de steun ook van uit het land. Het kost hen honderden uren, het kost ons een paar minuten om op deze manier onze steun te laten zien.
 • Tijd voor actie!

  We willen onze lezers (en iedereen daarbuiten) uitdagen om mee te doen aan deze actie. Er is in het bondsbureau vast nog een lege wand die we als badmintonners kunnen vullen met onze kerstwensen. Hier op badmintonline.nl verwelkomen we elk jaar meer dan 50.000 unieke badmintonliefhebbers. Zelfs als slechts 5% een kerstkaartje (met inhoud) naar Nieuwegein stuurt, dan hebben we het al over 2.500 kerstkaarten.

 • Deel jouw boodschap!

  Kies jij ook voor een positieve boost van het bondsbureau en de hele werkorganisatie? Schrijf dan jouw persoonlijke boodschap op een kerstkaart en stuur deze naar:

  Badminton Nederland
  T.a.v. A Clear Future
  Postbus 2070
  3430 CJ Nieuwegein

  Wij zijn benieuwd naar jouw boodschap! Maak een foto van je kerstkaart en stuur de foto naar info@badmintonline.nl: wij zorgen voor een album met alle ingestuurde kerstgroeten.

 • In beweging

  Op deze actiepagina noteren we van alle deelnemende badmintonners, badmintonliefhebbers en misschien zelfs wel bedrijven hun naam en - met instemming - het bedrag. Na Oud & Nieuw eindigen we hopelijk met een lange lijst en een volle kerstkaartenwand op het bondsbureau.

Tussenstand: € 395,00

Datum Kerstkaart / donatie van (bedrag)
1 december 2014 Ron Daniëls € 200,00
3 december 2014 Jan Jorgensen € 20,00
8 december 2014 Anoniem (€)
8 december 2014 Joop Bergman (€)
9 december 2014 Edwin Sundermeijer € 20,00
9 december 2014 Christ de Rooij € 20,00
9 december 2014 Bestuur Orøhallen € 100,00
9 december 2014 Paul Bruin € 10,00
27 december 2014 Familie Caljouw € 25,00
€ 395,00

(€) = donatie, bedrag onbekend

door

Over de auteur: Redactie

Dit artikel is geplaatst door de redactie. Het is aangeleverd als persbericht of overgenomen van een andere publicatie. Onder elk artikel staat de naam van de oorspronkelijke bron en - indien beschikbaar - een link.

vorige actie

Stem op jouw favoriete #teamselfie!

3 jaar geleden

volgende actie

Badmintonsportfoto van het Jaar 2014

3 jaar geleden

Reacties

+

Over de auteur: Redactie

Dit artikel is geplaatst door de redactie. Het is aangeleverd als persbericht of overgenomen van een andere publicatie. Onder elk artikel staat de naam van de oorspronkelijke bron en - indien beschikbaar - een link.

Meer acties