badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
badmintonline.nl
badmintonline.nl
 

Meer dan 300.000 Nederlanders badmintonnen!

Adverteren en samenwerken met badmintonline.nl

Wij zijn er voor badmintonliefhebbers: we willen een positieve boost aan de badmintonsport geven. Sinds 2010 zijn we naast Badminton Nederland de nummer één nieuwsbron voor alles rondom badminton.

Wie zijn onze doelgroepen?

De website heeft een groot bereik onder badmintonnend Nederland. Het nieuws op badmintonline gaat over de Nederlandse Badminton Eredivisie, toernooiervaringen van topbadmintonners uit onder meer de nationale selectie, maar ook over activiteiten van clubs en spelers op regionaal niveau. Van topsport tot breedtesport! Badminton is geschikt voor mensen van 8 tot 80 jaar: het doelgroepbereik van badmintonline.nl is daarom erg breed. De meeste bezoekers komen uit de Randstad.

Wat bieden we aan?

badmintonline.nl biedt verschillende commerciële mogelijkheden aan, waaronder display advertising, logo- en linkvermeldingen en advertorials. In overleg zijn ook specials en afwijkende formaten en/of posities mogelijk.

Neem contact op met Christ de Rooij (tel 06 1275 1922, e-mail info@badmintonline.nl) voor meer informatie. Op aanvraag is een tarievendocument beschikbaar.