badmintonline.nl
badmintonline.nl
 
 

Badminton Business Netwerk

Waar zakelijke kansen en passie voor badminton elkaar ontmoeten!

Bij het Badminton Business Netwerk komen actieve, enthousiaste mensen samen die genieten van badminton en houden van gezelligheid.

Wij ontmoeten elkaar vooral bij belangrijke badmintonevenementen (Carlton NK, Yonex Dutch Open, etc.), waar wij van VIP-faciliteiten gebruik kunnen maken en de wedstrijden van dichtbij kunnen beleven.

Via het lidmaatschap van het Badminton Business Netwerk ondersteunen onze leden de badmintonsport. Het Badminton Business Netwerk draagt namelijk financieel bij aan diverse badmintonevenementen en initiatieven op het gebied van jeugdbadminton.

Tenslotte trachten wij onze leden ook zakelijke kansen in de badmintonsport te bieden, via onze uitgebreide contacten. Iets voor u? Enthousiast voor de badmintonsport? Word lid van ons netwerk!

Gezelligheid

Vaste evenementen waar onze leden elkaar ontmoeten zijn de Yonex Dutch Open en de Nederlandse Kampioenschappen. Maar er is meer, bijvoorbeeld een bezoek aan buitenlandse evenementen zoals de Belgian International of de All England.

Zakelijke kansen

Wij bieden onze leden kansen op zakelijke groei, via betrokkenheid bij de badmintonsport. Zo kan het Badminton Business Netwerk zaken als seminars, bedrijfsuitjes, sponsoring en bordreclame regelen. Ook hebben wij toegang tot de televisierechten voor de NOS en voor Azië (o.a. China, Maleisië, Korea) en bieden we de mogelijkheid tot het maken van reclame tijdens de uitzendingen.

The sky is the limit!

Hebt u originele ideeën om uw zaken aan badminton te koppelen? Ons gaat bijna niets te ver! Voor de prijs hoeft u het niet te laten.

Klik hier voor meer informatie over het Badminton Business Netwerk.