badmintonline.nl logo
Erik Meijs
Erik Meijs
 

Erik Meijs On Court Workshops nieuwe datum!

Op zaterdag 2 juni 2018 vindt de 'Erik Meijs On Court Workshops'-fundraiser plaats: deze dag wordt georganiseerd voor badmintontrainers én jeugdspelers.

Birgit en ErikDeze bijzondere badmintondag is ontstaan n.a.v. het plotselinge overlijden op donderdag 16 november 2017. van de Nederlandse topbadmintonner Erik Meijs, die zich in 2016 nog kroonde tot Nederlands Kampioen mannenenkel. Erik laat naast zijn ouders en zus ook zijn vriendin Birgit achter en hun eerste kind Tommy Erik (februari 2018). Alle opbrengsten komen ten goede aan Birgit en Tommy Erik.

Datum en locatie

Zaterdag 2 juni 2018 in Sporthal Valkenhuizen aan de Beukenlaan 15 in Arnhem.

 

Belangrijke tijden

De dag start om 8:30 voor de badmintontrainers en eindigt om 18:00 uur. In de ochtend zullen de trainers zelf gaan trainen.

In de middag start om 13:00 uur de eerste jeugdgroep met trainen onder leiding van de 'toppers' die worden begeleid door de trainers. Om 15:30 uur is de tweede jeugdgroep aan de beurt. De training duurt twee uur voor de jeugdspelers.

DAGINDELING - Houd deze pagina in de gaten voor updates over het dagprogramma en de te behandelen thema's.

Internationale en nationale toptrainers

Op deze dag zullen deze nationale- en internationale toptrainers workshops geven. Afhankelijk van beschikbaarheid komen daar nog vijf tot zes trainers met elk hun specialisaties bij.

Andreas Johannsen - Deens Elite coach met een universitaire achtergrond in sportwetenschap. Specialiteit: jeugdtraining U13 tot U17 en groepstraining. Speciale vaardigheden: communicatie en motivatie.
Relatie tot Erik Meijs: coach op het WK in Denemarken.

René Sehr - Nederlandse special coach met oog voor talent (Imke en Wessel van der Aar), coachopleiding in Denemarken. Specialiteit: jeugdtraining U11 en U13. Speciale vaardigheden: voetenwerk voor zeer jonge spelers.
Relatie tot Erik Meijs: deelgenomen aan trainingen met Erik bij Duinwijck.

Aad van Zeijl - Nederlander, maar Deens opgeleid tot DBF 2 niveau; fysiotherapeut. Specialiteit: sportbewegingsleer, core stability. Speciale vaardigheden: extreme detailanalyse in badminton.
Relatie tot Erik Meijs: trainer / adviseur core stability.

 

Martin Eriksen -Deense elitecoach en één van de meest talentvolle nieuwe coaches uit dit land. Martin is de jongste coach in dit gezelschap, maar als hij wat zegt luistert iedereen. Speciale vaardigheden: zeer goed in het overbrengen van kennis op een begrijpbare manier voor zowel spelers als coaches; Martin is een must-see!
Relatie tot Erik Meijs: trainer / sparring in OroDenmark.

Henri Vervoort - Nederlander, trainersopleiding van / uit Denemarken, werkzaam in Italië universitaire achtergrond. Zonder enige twijfel de beste Nederlandse coach ooit. Speciale vaardigheden: zeer brede kennis en op bijna elk vlak tot in het kleinste detail.
Relatie tot Erik Meijs: privécoach op verschillende internationale toernooien.

Ron Daniëls - omschrijving volgt

Inschrijving

Het inschrijfgeld voor de Erik Meijs On Court Workshops bedraagt:

  • € 125,00 voor de trainers (gehele dag)
  • € 40,00 voor jeugdspelers (twee uur training van toptrainers en bijwonen demonstratiewedstrijd topbadmintonners)

Inschrijvingen worden behandeld op volgorde van aanmelding, s.v.p. betaling voldoen binnen één week na aanmelding - anders vervalt je inschrijving. Elke deelnemer ontvangt een bevestiging van inschrijving.

 

Demonstratiewedstrijd internationale topbadmintonners

's Middags zal er een badmintondemonstratie worden gegeven door internationale topbadmintonners. Namen worden nog bekend gemaakt!

Loterij: leuke badmintonprijzen!

Tijdens de Erik Meijs On Court Workshops vindt er een loterij plaats met leuke prijzen, beschikbaar gesteld door verschillende sponsors, waaronder Victor International en OroDenmark International Badminton Camp.

Donatie en betaalinformatie

Kun je niet meedoen aan deze Erik Meijs On Court Workshops, maar wil je wel graag een donatie geven aan het fonds? Je bent van harte welkom om een vrije gift te doen middels een bankoverschrijving. Het inschrijfgeld en donaties kunnen worden overgemaakt op - een apart voor deze fundraising geopende - rekening, nummer NL63INGB0008133791 ten name van VBO trainer o.v.v. Birgit en Tommy Erik.

 
 

Partners en sponsors

 
 

Belangeloze organisatie

Alle nationale- en internationale toptrainers die in samenwerking met badmintonline.nl en VBO-trainer deze dag verzorgen, doen dit geheel belangloos. Alle kosten worden door de individuele trainers en organisaties zelf gedragen. De opbrengsten van de Erik Meijs On Court Workshops en de donaties zijn zonder aftrek van kosten bestemd voor Birgit en Tommy Erik.

Vragen of opmerkingen

Je vraag kun je mailen naar fundraising@vbo-trainer.nl. Wij zullen je vraag zo snel mogelijk antwoorden.

Graag willen wij iedereen bedanken voor hun medewerking zodat wij deze dag tot een succes kunnen maken. Wij willen de deelnemers, sponsors, EHBO en alle andere personen bedanken voor hun aanwezigheid en inzet. Mocht je niet deelnemen, dan ben je uiteraard van harte uitgenodigd om deze dag een kijkje te komen nemen.

 
 

Inschrijfformulier

Meer nieuws