badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
badmintonline.nl
badmintonline.nl
 

FAQ / Veelgestelde vragen

Als je een vraag hebt over badmintonline.nl, dan vind je hoogstwaarschijnlijk het antwoord op deze pagina! Kijk op je gemak rond.

Algemeen

 • Wat is badmintonline.nl?
  Bij badmintonline.nl zijn we helemaal gek van badminton. Ons spelniveau varieert van enthousiaste recreant tot nationale topper, maar onze interesse in het spelletje is de gemene deler. Deze site wordt vrijwel dagelijks bijgewerkt en bestaat vooral uit korte (en soms niet zo korte) nieuwsberichten, opiniestukken, wedstrijdverslagen en meer.

 • Hoe kan ik iemand spreken van het redactieteam?
  Op onze contactpagina vind je onze contactinformatie en het interactieve contactformulier. Je kunt hier ook je lezersbijdragen doorgeven: we zijn dol op (kritische) lezersbrieven!

 • Piets Racketshop adverteert op jullie website. Betaalt Piet jullie daarvoor?
  In de meeste gevallen is het antwoord: "JA!" Het bijhouden van een site kost geld.

 • Zijn jullie bereid om mijn product te reviewen?
  We zijn geïnteresseerd in alles wat met badminton te maken heeft, dus zeker ook de materialen. Dat betekent het volgende. We nodigen (badminton)merken, importeurs, distributeurs, webshops en winkels uit om contact met ons op te nemen. In sommige gevallen geven we het reviewproduct weg aan aan onze lezers middels een verloting.

 • Zoeken jullie eigenlijk nog versterking van het team?
  Jazeker! Het vergaren van interessant en relevant nieuws, dat is een vak apart. (Vinden wij.) Daarom zijn we altijd op zoek naar schrijfvaardige badmintonliefhebbers die het leuk vinden om aan badmintonline.nl mee te werken. Iets voor jou? Neem contact met ons op!

 • Hey, niet alle linkjes op de site werken!?
  Scherp opgemerkt! Af en toe ontstaat er een 'gebroken link'. Klik op het vlaggetje rechtsonder de artikelfoto om ons op de hoogte te stellen en we lossen het op!

Reacties

 • Mijn reactie is verdwenen, dat is toch censuur?
  Nee, dat is geen censuur. (Althans, dat vinden wij.) Op badmintonline.nl is de mogelijkheid tot reageren juist om een discussie verder te brengen. Geïnteresseerden kunnen zo bijdragen aan het onderwerp. Wat we hier NIET willen is dat mensen gaan schreeuwen en roepen zonder dat het iets toevoegt. Een reactie wordt alleen verwijderd als deze - naar oordeel van ons team - slecht is voor discussie en de sfeer.

 • Waarom is mijn reactie verwijderd?
  Dat kan gebeurd zijn om verschillende redenen. Ten eerste gooien we alle reacties weg die ook maar een beetje lijken op reclame of spam. We verwijderen je reactie als deze - naar ons oordeel - storend of ronduit irritant is. Als vanzelfsprekend accepteren we ook geen persoonlijke aanvallen of reacties die racistisch, seksistisch of bijzonder grof zijn.

 • Een van de reacties vind ik beledigend. Wat nu?
  Bij elke reactie staat een report-knop die ons team een seintje geeft als er een reactie mogelijk beledigend zou zijn. We bekijken de reactie en besluiten of actie nodig is. Let wel op dat je niet zomaar op de report-knop klikt, want daar is niemand bij gebaat.

 • Het lijkt wel alsof mijn reactie / post is aangepast!?
  Dat kan kloppen. Op badmintonline.nl is wél ruimte voor leuke gesprekken en discussies, er is géén ruimte voor slecht leesbare bijdragen. Een hoofdletter aan het begin en een punt aan het eind van een zin doet wonderen. Neem eens een kijkje op woordenlijst.org als je twijfelt over de schrijfwijze van een woord. Wij én je medelezers waarderen het!