badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Straight flush voor Carlton Sports

De Angstgegner van Yonex had al vijf clubs in de eredivisie onder contract. Daar voegt Carlton Sports in augustus nu ook het Haagse DKC aan toe.

Straight flush voor Carlton Sports - Google Maps
© Google Maps + Sporthal 't Zandje, goed verborgen aan de rand van een woonwijk.
Straight flush voor Carlton Sports - Google Maps
© Google Maps + Sporthal 't Zandje, goed verborgen aan de rand van een woonwijk.

 

Op sportief vlak zette de Zuid-Hollandse strategievereniging al eerder een stap door Veerle en Ruben Wijers, Tak Ling Lam en Bouke van Bergen Bravenboer binnen te halen.

Voor de voormalige Des Kortenaer Combinatie betekent de aanstaande samenwerking met Carlton Sports een financieel fundament voor deze stoelendans.

Nu kan de herintreder aansluiten in het rijtje van BCAmersfoort, BC Victoria, BV Almere en debutant Roosterse BC die elk in een eigen kleur uit de nieuwe collectie zullen spelen. Eerder deze maand sloot The Flying Shuttle '57 uit Bergen op Zoom zich ook al aan. In welke kleur sporthal 't Zandje van DKC zal gaan kleuren, dat is vooralsnog onbekend.

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws