badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

TFS'57 en Carlton worden partners in sport

Badmintonclub The Flying Shuttle '57 in Bergen op Zoom gaat een samenwerking aan met het internationale badmintonmerk Carlton.

TFS'57 en Carlton worden partners in sport - Google Streetview
© Google Streetview + Door de samenwerking zal TFS'57 zich in de eredivisie in Carlton-kleding presenteren.
TFS'57 en Carlton worden partners in sport - Google Streetview
© Google Streetview + Door de samenwerking zal TFS'57 zich in de eredivisie in Carlton-kleding presenteren.

 

De Benelux tak van het Britse bedrijf Dunlop Slazenger International, eigenaar van o.a. het badmintonmerk Carlton, zal de komende twee jaar het eerste team kleden en ondersteunen met materiaal.

Deze nieuwe partner in sport geeft de Bergse club een goed fundament voor haar stap naar het eredivisie badminton. Mark de Rooij, verantwoordelijk voor de sponsorbetrekkingen, is enthousiast over de bereidheid van Carlton om samen met TFS’57 de uitdaging aan te gaan.

"Wij zijn bijzonder verheugd dat we TFS’57 kunnen verwelkomen als eredivisieclub", aldus Peter Blommaert, product manager bij Dunlop Slazenger International. Carlton had al vier clubs in deze hoogste landelijke klasse onder contract. Daar wordt nu dus debutant TFS'57 aan toegevoegd.

De Rooij: "We zijn momenteel nog steeds druk in de weer om de noodzakelijke sponsorgelden en samenwerkingen aan te werven." In het verlengde hiervan kunnen bedrijven en particulieren voor het symbolische bedrag van 57 euro per jaar Vriend van TFS'57 worden. Belangstellenden vinden op www.tfs57.nl meer informatie.

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !
vorig artikel

Badmintonnen op je iPhone

8 jaar geleden

volgend artikel

Van Zundert / VELO hoopt op prolongatie van de landstitel

8 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 7 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws