badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Nieuwe website in de lucht!

Het duurde wat langer dan gehoopt, maar hier zijn we dan: het vernieuwde badmintonline.nl! Fris, eigentijds en actueel.

Nieuwe website in de lucht! - badmintonline.nl
© badmintonline.nl + De herfst heeft het land al aangedaan, maar voor badmintonline.nl begint het nieuwe seizoen nu pas echt.
Nieuwe website in de lucht! - badmintonline.nl
© badmintonline.nl + De herfst heeft het land al aangedaan, maar voor badmintonline.nl begint het nieuwe seizoen nu pas echt.

 

Omdat we erg graag aan de start van het nieuwe seizoen ons nieuwe gezicht al laten zien, hebben we besloten om de nieuwe site stap voor stap uit te breiden. In het menu kun je goed zien welke kant we op gaan.

Meer en vaker nieuws

In deze nieuwe versie van de website richten we ons op meer nieuws en vooral ook regelmatiger nieuws. Meer ruimte voor de persberichten van de clubs en ook aandacht voor wat er in de regio's gebeurt.

Versterking van het team

We kunnen dit niet alleen en schakelen daarom graag de internetters in. Heb jij een interessant nieuwtje? Laat het ons weten door even een e-mail te sturen naar info@badmintonline.nl of te twitteren @onlinenl.

Kruip je graag zelf in de pen en lijkt het je leuk om voor deze website nieuwsberichten te schrijven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

RSL Nederland sponsor van Maartje Verheul

8 jaar geleden

volgend artikel

Nabeschouwing bij TFS'57 met Brenda Beenhakker

8 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 18 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws