badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
Deze afbeelding hoort bij 'NOC*NSF betreurt stoppen Nationale Sportpas' en is gemaakt door CdR
© CdR+ Wij zagen al wat eerder dat de Nationale Sportpas geen lang leven beschoren was.

NOC*NSF betreurt stoppen Nationale Sportpas

Deze afbeelding hoort bij 'NOC*NSF betreurt stoppen Nationale Sportpas' en is gemaakt door CdR
© CdR+ Wij zagen al wat eerder dat de Nationale Sportpas geen lang leven beschoren was.

De Algemene vergadering van Aandeelhouders van de Nationale Sportpas B.V. heeft op 6 augustus 2010 wegens het ontbreken van voldoende perspectief op een financieel gezonde bedrijfsvoering, besloten per 1 januari 2011 over te gaan tot ontbinden van de B.V. Dit betekent dat per die datum de activiteiten van de B.V. worden stopgezet.

NOC*NSF betreurt het dat de Nationale Sportpas ophoudt te bestaan. Hoewel alle betrokkenen zich daarvoor ingezet hebben, bleek het niet mogelijk een partij te vinden waarmee belanghebbenden van deze pas, zoals de nu deelnemende sportbonden, een doorstart wilden maken.

NOC*NSF heeft in samenspraak met de bonden in 2009 besloten zich uiterlijk einde 2010 uit NSP B.V. terug te trekken. NOC*NSF wilde daarmee voorkomen dat de verliespost, nu ca. 2,7 miljoen, nog verder op zou lopen. Het eerder dit jaar door NSP B.V. genomen besluit om per 1 januari 2011 te stoppen, betekent nu dus ook het einde van de Nationale Sportpas.

Gerard Dielessen, algemeen directeur NOC*NSF: "Het is jammer dat het niet is gelukt om de Nationale Sportpas een doorstart te laten maken. Voor NOC*NSF betekent dit het einde aan een gedurfd experiment dat helaas niet levensvatbaar bleek. NOC*NSF heeft in haar bedrijfsvoering reeds eerder rekening gehouden met het nu te verwachten verlies, waardoor het stoppen van de pas nu geen substantieel effect meer zal hebben op de financiƫle positie van NOC*NSF."

De Nationale Sportpas blijft tot 1 januari 2011 volledig werkzaam als kortingspas bij de aangesloten bedrijven. Daarna hebben de pashouders nog tot 1 juli 2011 de tijd het gespaarde tegoed te besteden of op te nemen.

door

via NOC*NSF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Duitser Zwiebler first seed bij Yonex Dutch Open

7 jaar geleden

volgend artikel

Zaterdag 2 oktober: TFS'57 - BC DKC

7 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 3 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws