badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Treedt Malaihollo in voetsporen Yao Jie?

Tijdens de GT Cup scoorde ze met VELO, nu scoort ze met Carlton. Lisa Malaihollo wordt sinds vandaag langs het hele materiaalspectrum van badmintonmerk Carlton ondersteund.

Treedt Malaihollo in voetsporen Yao Jie? - badmintonline.nl
© badmintonline.nl + Hoe zal Malaihollo, hier rechts op de foto, het in Taipei doen?
Treedt Malaihollo in voetsporen Yao Jie? - badmintonline.nl
© badmintonline.nl + Hoe zal Malaihollo, hier rechts op de foto, het in Taipei doen?

 

De 23-jarige EUR-studente krijgt de komende drie jaar voor haar individuele badmintonavonturen alles variërend van rackets, kleding, tassen en shuttles tot snaren en grips gesponsord door het dochterbedrijf van Dunlop Slazenger Benelux. Tijdens haar wedstrijden namens VELO zal ze eveneens met materiaal van dit bekende merk de shuttles retourneren.

Samen met teamgenoot Dennis Van Daalen de Jel neemt Malaihollo deel aan het elfde World University Badminton Championship 2010 in Taipei, China. Lisa studeert Criminologie en Dennis studeert aan de Haagse ALO, wat zich in het Engels ook laat vertalen naar 'universiteit'.

De technische directeur van VELO, Rob Konings, zal de twee VELO-spelers begeleiden en hun programma voor individuele spelers vangt op 10 september aan. De Nederlandse topper en eveneens Carlton-speelster Yao Jie (WR-8) nam in het verleden ook al deel aan dit gerenommeerde toernooi, destijds nog namens China.

  • 1990 - XD (2e) Maaike de Boer / Michel Redeker (NED)
  • 1996 - WS (1e) Yao Jie (CHN)
  • 1996 - WS (3e) Karina de Wit (NED)
  • 1998 - WD (3e) Karina de Wit / Ginny Severien (NED)

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

Gaat Gayle Mahulette opnieuw scoren in Hoensbroek?

9 jaar geleden

volgend artikel

Winnaars zomeractie bekend

9 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 11 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws