badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Van Zundert / VELO gaat voor volle winst

Aanstaande zaterdag staat de tweede wedstrijd op het programma voor van Zundert / VELO. Op 2 oktober om 19:00 uur zal de wedstrijd beginnen tegen Victoria uit het Limburgse Hoensbroek. Coach Slaats zal 'voor de volle winst' willen gaan.

Van Zundert / VELO gaat voor volle winst - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen + Dicky Palyama - hier tijdens het NK 2010 - zal ook van de partij zijn
Van Zundert / VELO gaat voor volle winst - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen + Dicky Palyama - hier tijdens het NK 2010 - zal ook van de partij zijn

 

Manager Albersen kijkt uit naar de ontmoeting met de Limburgers. "In de eerste wedstrijd tegen van Zijderveld misten we nog de echte scherpte, Victoria is een prima tegenstander om te kijken of dit verbeterd is."

Het team zal zeer waarschijnlijk volledig aan de start verschijnen, kopman Dicky Palyama zal terugkeren van enkele internationale toernooien. Victoria staat bekend als een stugge ploeg wat verdiend zijn plekje verworven heeft in de eredivisie. Coach Slaats zal waarschijnlijk zijn sterkste opstelling op de baan willen zetten en zoveel mogelijk punten in Wateringen willen houden.

Iedereen is voor zaterdag a.s. uitgenodigd in de nieuwe sporthal van Van Zundert / VELO aan de Noordweg 26 te Wateringen.

geplaatst door

verkregen via VELO

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

Ietwat tegenvallende winst voor Dekker Almere

8 jaar geleden

volgend artikel

Sensatie of niet?

8 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 12 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws