badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Zaterdag 2 oktober: TFS'57 - BC DKC

Aanstaande zaterdag 2 oktober staat de derde wedstrijd van BC DKC op het programma. Het eerste team zal het opnemen in Bergen op Zoom tegen TFS'57, de club die net als DKC dit seizoen promoveerde naar de eredivisie. Het belooft een spannende en sfeervolle wedstrijd te worden.

Zaterdag 2 oktober: TFS'57 - BC DKC - Ilka de Jong / BC DKC
© Ilka de Jong / BC DKC + Ook voor Kimberley (1985) is dit de tweede wedstrijd in de eredivisie.
Zaterdag 2 oktober: TFS'57 - BC DKC - Ilka de Jong / BC DKC
© Ilka de Jong / BC DKC + Ook voor Kimberley (1985) is dit de tweede wedstrijd in de eredivisie.

 

BC DKC pakte in de eerste ronde verrassend twee punten tegen BC Amersfoort. Maar afgelopen weekend werd de Haagse club tegen Van Zijderveld met 8-0 naar huis gestuurd. TFS'57 pakte, in haar enige wedstrijd tot nu toe, één punt tegen BC Smashing. Speelster Monique Broeke maakte gehakt van Rachel Geersten (21-8 21-9).

Zal DKC speelster Tak Ling Lam wel tegen het geweld van Broeke zijn opgewassen? Gaan Kimberley en Veerle weer punten pakken? En zal Bouke van Bergen Bravenboer eindelijk prijs krijgen voor zijn harde werken?

Kom allen kijken en aanmoedigen op zaterdag 2 oktober om 19.00 uur in sporthal Tuinwijk in Bergen op Zoom.

geplaatst door

verkregen via BC DKC

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

NOC*NSF betreurt stoppen Nationale Sportpas

8 jaar geleden

volgend artikel

Roosterse BC in thuishonk tegen BC Amersfoort

8 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 3 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws