badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

badmintonline.nl behaalt mijlpaal met 3.000 berichten

De badmintoncommunity van Nederland verwelkomde de afgelopen maanden meer en meer nieuwe leden. De 3.000e post kwam van badmintonner Nima Chalebyani, enthousiast lid bij voormalig landskampioen Van Zijderveld in Wateringen.

badmintonline.nl behaalt mijlpaal met 3.000 berichten - twitter.com
© twitter.com + De site maakt actief gebruik van twitter en ziet dat ook topbadmintonners dit medium hebben gevonden.
badmintonline.nl behaalt mijlpaal met 3.000 berichten - twitter.com
© twitter.com + De site maakt actief gebruik van twitter en ziet dat ook topbadmintonners dit medium hebben gevonden.

 

Vernieuwde site

Een kleine maand geleden heeft badmintonline.nl een complete make-over gekregen: meer actueel nieuws aangevuld met kwalitatief hoogstaande fotografie. Hiertoe wordt er intensief samengewerkt met sportfotograaf Alex van Zaanen, een bekende naam in de Nederlandse badmintonwereld.

"We merken in onze bezoekersaantallen dat steeds meer liefhebbers de vernieuwde site weten te vinden: goed nieuws voor de badmintonsport zelf en voor onze partners", aldus oprichter Christ de Rooij.

Sociale media

De badmintonsite zet hoog in op het gebruik van sociale netwerken zoals Facebook, YouTube en Twitter. "Onze doelgroep is steeds vaker mobiel online, dus dat vraagt om een eigentijdse, laagdrempelige aanpak. Tweets met updates en foto's van de Yonex Dutch Open zijn daarvan een goed voorbeeld", legt De Rooij uit. Bezoekers van badmintonline.nl kunnen overigens ook zonder lid te worden al het nieuws lezen en de discussies in de community volgen.

Stap voor stap

Er wordt continu gewerkt aan het uitbreiden en verbeteren van de website. Zo komen er dynamische spelersprofielen. Je kijkt straks bijvoorbeeld op de pagina van international Lester Oey en je ziet direct welke artikelen er over hem geschreven zijn.

Het team achter 'de glossy' tussen de Nederlandse badmintonsites is aankomend weekend aanwezig tijdens de Yonex Dutch Open in Almere om korte reportages te maken.

geplaatst door

verkregen via Christ de Rooij badmintonline.nl

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !
vorig artikel

Palyama en Massing zijn klaar

8 jaar geleden

volgend artikel

Vier koppels door naar 2e ronde damesdubbel

8 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 11 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws