badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

BC DKC ontvangt dit weekend Limburgse overwinnaars

Aanstaande zondag 31 oktober (13.00 uur) staat alweer de zesde competitiewedstrijd BC DKC op het programma. Ditmaal zal de ploeg van trainer Roy Calbo het in 't Zandje opnemen tegen BC Victoria.

BC DKC ontvangt dit weekend Limburgse overwinnaars - Nicoline Heekelaar
© Nicoline Heekelaar + Kimberley Gardien kan gelukkig ook láchen.
BC DKC ontvangt dit weekend Limburgse overwinnaars - Nicoline Heekelaar
© Nicoline Heekelaar + Kimberley Gardien kan gelukkig ook láchen.

 

De Limburgse tegenstanders beschikken over een goed team met onder andere Robert Kwee, Quintus Thies en Thamar Peters. Maar BC DKC is alles behalve kansloos en zal strijden voor zoveel mogelijk punten.

Op dit moment staat BC DKC met twaalf punten op een achtste plek in de Eredivisie. BC Victoria staat daar, met zeven punten, één plek onder . De Limburgers hebben echter één wedstrijd minder gespeeld en topploegen Duinwijck en Van Zundert VELO al als tegenstanders gehad. Victoria wist de andere twee wedstrijden tegen Roosterse BC en BC Smashing te winnen met 5-3 en 6-2.

BC DKC heeft inmiddels twaalf punten verdiend en dat geeft vertrouwen. Zo wist de Haagse ploeg twee punten te pakken bij BC Amersfoort (2-6) en afgelopen wedstrijd werd zelfs één punt gepakt van huidig landskampioen Van Zundert VELO. Ruben Wijers bleek de sterkste in duel met Dennis van Daalen de Jel. Daarnaast heeft de Haagse ploeg met 6-2 gewonnen van concurrent TFS'57.

Aanstaande zondag staat de eerste thuiswedstrijd op het programma zonder dat er andere teams van BC DKC aan het spelen zijn. Sporthal 't Zandje staat dus helemaal in het teken van de Eredivisie. We roepen daarom alle fans op weer in volle getallen aanwezig te zijn en Robbert, Ruben, Bouke, Veerle, Kimberly en Tak Ling naar de overwinning te schreeuwen!

geplaatst door

verkregen via BC DKC

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !
vorig artikel

Bosch en Ridder missen kansen op sensatie

8 jaar geleden

volgend artikel

Yao Jie en een man in een pak

8 jaar geleden

Wat vind jij? Er is 1 waardering.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws