badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

BC Smashing incasseert 0-8 tegen Van Zundert / VELO

Zaterdagavond 9 oktober heeft Van Zundert / VELO de koppositie van de eredivisie ingenomen. In Wijchen werd verrassend eenvoudig gewonnen van BC Smashing.

In een goed bezochte hal werd de thuisclub in alle wedstrijden afgetroefd door VELO en kon coach Slaats zeer tevreden terug kijken op deze speelavond. Niet alleen de 0-8 overwinning was een prima uitslag, ook het debuut van jeugdtalent Jim Middelburg was om over naar huis te schrijven.

Doelstelling van deze wedstrijd vooraf was duidelijk, met zoveel mogelijk punten terug gaan naar Wateringen. Wederom kreeg een jeugdtalent de kans om zich op het hoogste podium te mogen profileren, dit keer mocht Jim Middelburg (ex-DKC) aantreden in de hoofdmacht.

Beide dubbels van VELO speelden ijzersterk en maakten weinig fouten, zowel van Daalen de Jel/ Suijkerland en Severien/Verheul declasseerden de tegenstanders en wonnen met perfect aanvallend spel eenvoudig in twee sets.

Alle vier de singels waren een prooi voor van Zundert VELO. Het opmerkelijkste resultaat kwam van debutant Middelburg. De jonge speler kreeg zijn kans in de tweede herensingel. Hij mocht aantreden tegen oud topspeler, en tevens oud VELO-speler, Remco Muyris. Middelburg speelde solide en aanvallend, soms waren wat zenuwen zichtbaar maar dat bleef hij goed onder bedwang houden. Onder luide aanmoediging van zijn teamgenoten wist hij zijn partij in twee sets te winnen, een geweldige prestatie.

Ook in de gemengddubbels liet van Zundert / VELO zien echt vier maatjes te groot te zijn voor BC Smashing. Allebei de wedstrijden werden met geconcentreerd spel in twee sets gewonnen.

Van Zundert / VELO beschikt over een brede selectie spelers die tot nu toe hebben laten zien weer volledig voor de titel te willen gaan. Met de instroom van de jeugdige talenten wordt er gekeken naar de toekomst, maar ook voor dit seizoen kunnen zij veel beteken voor het team.

BC Smashing - Van Zundert / VELO (0-8)

  • HD Stephan van Houtem/Remco Muyris - Rikkert Suijkerland/Dennis van Daalen de Jel 12-21 13-21
  • DD Mariëlle van der Woerdt/Judith Campman - Maartje Verheul/Ginny Severien 7-21 12-21
  • HE1 Nick Fransman - Dicky Palyama 17-21 12-21
  • DE1 Rachel Geertsen - Lisa Malaihollo 17-21 10-21
  • HE2 Remco Muyris - Jim Middelburg 16-21 17-21
  • DE2 Mariëlle van der Woerdt - Ginny Severien 16-21 17-21
  • GD1 Nick Fransman/Rachel Geertsen - Rikkert Suijkerland/Lisa Malaihollo 15-21 15-21
  • GD2 Stephan van Houtem/Judith Campman - Dennis van Daalen de Jel/Maartje Verheul 15-21 15-21

geplaatst door

verkregen via Van Zundert / VELO

vorig artikel

VELO maatje te groot voor BC Smashing

8 jaar geleden

volgend artikel

Judith Meulendijks doet niet mee aan Yonex Dutch Open

8 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 22 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws