badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Dit is pas het begin

In de halve finale hebben Lotte Jonathans en Ruud Bosch het niet gered. Het koppel moet elkaars spel nog verder verkennen en vooral kilometers maken op de baan, aldus een vriendelijke Jonathans. "Dit is pas het begin!"

Dit is pas het begin - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen + Lotte heeft er zin in, maar is ook realistisch: zij en Ruud werken wedstrijd voor wedstrijd verder.
Dit is pas het begin - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen + Lotte heeft er zin in, maar is ook realistisch: zij en Ruud werken wedstrijd voor wedstrijd verder.

 

Hun tegenstanders Sorokina/Nikolaenko zorgden er voor dat de Nederlanders totaal niet in hun spel kwamen en speelden het zeer soepel uit met 14/21 15/21. "Alles net niet", concludeerde Ruud Bosch na afloop.

Yao Jie bereikt de finale

Zondag gaat Yao Jie voor haar hattrick in Almere. Een heerlijke 1e game van 30-28 bracht de bijna 2.500 toeschouwers geregeld de handen op elkaar. Die steun bracht haar de overwinning. Jie heeft tot nu toe een mooie week in Almere en die gaat een vervolg krijgen. De Duitse Juliane Schenk is haar tegenstander.

Eric Pang redt het niet

Helaas is het Eric Pang niet gelukt om voor het tweede achtereen volgende jaar de fnale te bereiken. Wat ontzettend jammer dat we niet de familie Pang/Yao mogen aanschouwen op de finaledag van de Yonex Dutch Open. De 1e game had Eric de mogelijkheid om de winst te pakken maar dit lukte helaas met 22/10 niet. Wat Ron Daniëls - zijn coach - vanaf de kant ook deed, Eric liep in de 2e game constant achter de feiten aan. De Japanner Sho Sasaki won in de 2e met 21/8.

geplaatst door

verkregen via Yonex Dutch Open

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !
vorig artikel

Yao Jie: Ik dacht eigenlijk dat ik zwanger was

8 jaar geleden

volgend artikel

Juliane Schenk wint slijtageslag tegen Yao Jie

8 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 7 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws