badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Grote verrassing in gemengddubbel - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen + Succes voor het verse koppel.

Grote verrassing in gemengddubbel

Grote verrassing in gemengddubbel - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen + Succes voor het verse koppel.

Ruud Bosch en Lotte Jonathans zorgen voor enorme verrassing in Almere.

In de 2e ronde van het gemengddubbelspel heeft het Nederlandse koppel Ruud Bosch en Lotte Jonathans voor een daverend verrassing gezorgd. Sinds kort zijn ze aan elkaar gekoppeld en een weg ingeslagen die moet leiden tot een ticket voor de Olympische Spelen 2012.

Na in de 1e ronde de Indonesiërs Okvana en Megawati verslagen te hebben zouden ze op papier een enorme kluif krijgen aan de nummers 1 van de plaatsingslijst, Hirokatsu Hashimoto/Mizuki Fuji uit Japan. De Japanners staan op de 18e plaats op de wereldranglijst. Zo haalden ze dit jaar al de halve finale van het Super Serie Indonesian Open en halve finale van de Swiss Open.

Daar hadden Bosch en Jonathans geen boodschap aan en zij speelde onbevangen. Jonathans met al haar ervaring vaak ook sturend op de baan en Bosch die zeer scherp speelde en weinig fouten maakte.De Nederlanders hebben uiteraard omdat ze sinds kort pas samenspelen geen wereldranking positie, maar na dit resultaat komt daar snel verandering in.

Vrijdag is hun kwartfinale waarvan de tegenstanders later vandaag bekend zullen worden. Einduitslag van de wedstrijd is 21/17 en 21/15

geplaatst door

verkregen via Yonex Dutch Open

Wat vind jij? Er zijn al 22 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws