badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Judith Meulendijks doet niet mee aan Yonex Dutch Open

Precies 10 dagen voor aanvang van de Yonex Dutch Open hebben we een afmelding gekregen van eigen bodem. Niemand minder dan de 1997 kampioen, Judith Meulendijks, heeft laten weten niet deel te nemen.

 

De reden van niet deelnemen ligt in het feit dat ze te weinig heeft getraind vanwege haar rugblessure. Tevens is ze vorige week ook nog ziek geweest en om die reden last ze de komende tijd nog wat meer rust in om hard te kunnen trainen aan haar herstel. Ze zal naast de Dutch Open ook niet deelnemen aan de Deense en de Franse Open. Ze hoopt begint november weer top fit aan wedstrijden te kunnen deelnemen.

In Almere stond Judith achter Yao Jie (1) en Juliane Schenk (2) als 3/4 geplaatst. Vorig jaar werd ze in de finale van de Yonex Dutch Open verslagen door landgenoot Yao Jie. Sterkte met het herstel!

geplaatst door

verkregen via Yonex Dutch Open

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !
vorig artikel

BC Smashing incasseert 0-8 tegen Van Zundert / VELO

8 jaar geleden

volgend artikel

Duinwijck sterk uit de startblokken

8 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 2 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws