badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Kinderen helpen met badminton

Morgen is het zo ver dan doe ik mijn bijscholing over dubbels voor de VBO. Is dat zo bijzonder, zou je jezelf afvragen.

Kinderen helpen met badminton - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen + Judith Meulendijks is ambassadeur van deze internationale organisatie.
Kinderen helpen met badminton - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen + Judith Meulendijks is ambassadeur van deze internationale organisatie.

 

LET OP: De verantwoordelijkheid voor de inhoud en publicatie van dit artikel ligt bij de oorspronkelijke auteur.

Nee, dat heb ik al 100 keer gedaan maar morgen gaan Forza en ik er alles aan doen zo veel mogelijk promotie te maken voor SOLIBAD. Zie het als iets terug doen voor alles wat badminton mij in mijn leven heeft gegeven. Er zijn zoveel kinderen in de wereld die het slecht hebben en SOLIBAD doet iets voor die kinderen met badminton.

Deze bijscholing is voor mij een manier om SOLIBAD onder de aandacht te brengen in Nederland. Mijn verdiensten van deze dag schenk ik weg aan SOLIBAD en FZ FORZA heeft er nog eens hetzelfde bedrag bij gedaan, zodat we als team een aardige bijdrage geven. Morgen zal ik de deelnemers ook nog eens vragen een bijdrage te geven zodat we als Nederland een goede indruk maken bij deze Franse organisatie.

Ik stel voor dat de lezers van badmintonline.nl een kijkje nemen op de site van SOLIBAD om te lezen wat deze organisatie is en hoe ze zelf wat kunnen doen voor onze sport in landen waar mensen het een stuk minder goed hebben dan bij ons.

Ik stel het materiaal dat ik heb geschreven voor deze bijscholing (25 pagina's) beschikbaar op de site van Piet Ridder en badmintonline waar iedereen het gratis kan downloaden. Ik vraag eenieder die dit doet om 5 euro of meer over te maken naar SOLIBAD onder de vermelding SEMINAR RON DANIELS. Ik zou graag zien dat trainers in heel Europa dit voorbeeld zouden volgen.

geschreven door

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !
vorig artikel

Yao Jie klaar in Denemarken

8 jaar geleden

volgend artikel

A successful afternoon with motivated coaches

8 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Over de auteur: Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Over de auteur: Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Meer nieuws