badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Laat maar rollen

Zaterdag toernooi gespeeld, op tijd in Almere, vrienden gezegd dat ze maar TV moesten kijken omdat ik wel in Almere speel op de Dutch Open (niet gezegd dat het in de andere hal was :-)

Laat maar rollen - Eddy Boerman
© Eddy Boerman + Misschien een demo bij de volgende Dutch Open in de grote hal want het is echt super wat ze doen.
Laat maar rollen - Eddy Boerman
© Eddy Boerman + Misschien een demo bij de volgende Dutch Open in de grote hal want het is echt super wat ze doen.

 

Het liep daar letterlijk op wieltjes want ik heb wel effe staan kijken toen de rolstoelspelers binnen kwamen, en toen ze eenmaal aan het spelen gingen was ik helemaal blij dat ik er niet tegen moest want zelfs met normale regels (heb gehoord dat ze normaal met lager net en voor de serv line is uit spelen) waren ze echt vet goed.

Wij stonden de baan er naast te spelen en elke keer zat ik te kijken, soms lagen ze helemaal in hun stoel plat op hun rug om de shuttle van de achterlijn terug te slaan en als je denkt dat ze niet snel bewegen forget it ze gaan echt snel van de ene naar de ander hoek en voor achter is ook veel sneller dan ik dacht.

Omdat we op tijd spelen is iedereen gelijk klaar en stond ik effe te praten met de tegenstanders van de rollers, eerst vonden ze het zielig zei ze maar snel was het over met zielig denken want ze kregen de ene na de andere smash om de oren. En ze hebben maar net kunnen winnen.

Als jullie ook wel eens rolbadminton hebben gezien wil ik wel eens horen wat jullie er van vonden, de hal was afgeladen met spelers dus er moeten zeker meer spelers zijn die het totaal vet vonden om dit te zien. Misschien een demo bij de volgende Dutch Open in de grote hal want het is echt super wat ze doen.

Alice

geschreven door

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 11 waarderingen!

Over de auteur: Alice

Alice vertelde hier regelmatig wat ze meemaakt als speelster. Ze is al een tijdje off the grid: haar laatste stukje dateert alweer van juni 2011.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Over de auteur: Alice

Alice vertelde hier regelmatig wat ze meemaakt als speelster. Ze is al een tijdje off the grid: haar laatste stukje dateert alweer van juni 2011.

Meer nieuws