badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Mia Audina twijfelt over terugkeer

Mia Audina is er niet meer zo zeker van of ze terug wil keren in het internationale badminton. Begin juni liet de tweevoudig olympisch zilveren medaille-winnares weten zich klaar te willen stomen voor de Spelen van 2012 in Londen.

 

"Mia is enthousiast begonnen en is ook wel bezig geweest. Maar er zijn wat beren op haar pad gekomen. Ze twijfelt nu wel een beetje of ze het wel of niet zal doen", aldus technisch directeur Martijn van Dooremalen van de badmintonbond vrijdag bij de Dutch Open in Almere.

Audina doet niet mee aan het Dutch Open en het is ook niet duidelijk wanneer ze wel zal gaan spelen. Van Dooremalen meent dat de geboren Indonesische voor het einde van het jaar de knoop moet hebben doorgehakt. "Ze moet volgend jaar wel haar toernooien gaan spelen om zich straks voor de Olympische Spelen te kunnen kwalificeren", aldus de technisch directeur.

geplaatst door

verkregen via André van Bochove Sportdome.nl

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws