badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Vuurwerk in herendubbelfinale: Hashimoto en Hirata winnen

De laatste finale van de Yonex Dutch Open zondagmiddag was het herendubbelspel. De finale werd een spektakelstuk.

 

De twee Japanse dubbels zorgden voor vuurwerk op de baan. Het als eerste geplaatste duo Hashimoto/Hirata had in de eerste game moeite om de ongeplaatste Hirobe en Kazuno achter zit te houden, maar naarmate de wedstrijd vorderde, kwam het niveauverschil toch steeds duidelijker naar boven.

De eerste game ging volledig gelijk op. Tot de stand 17-15 bleef het verschil in punten tussen de twee duo’s continu maximaal twee punten. Het ongeplaatste koppel Hirobe/Kazuno kon echter het gat nooit helemaal dichten. Toen de stand 18-15 werd, leek het gat niet meer dte dichten. De game eindigde uiteindelijk in 21-17.

In de tweede game werd het niveauverschil beter zichtbaar. Het als eerste geplaatste dubbel draaide de duimschroeven verder aan, waardoor Hirobe en Kazuno niet meer konden volgen. Tijdens de pauze in de tweede game stond het 11-7, een verschil dat na de break alleen maar groter werd. De eindstand van de game werd 21-13.

geplaatst door

verkregen via Yonex Dutch Open

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !
vorig artikel

Russische Sorokina pakt twee keer goud

8 jaar geleden

volgend artikel

Laat maar rollen

8 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws