badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Wateringen versus Haarlem: oefening voor play-offs - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen + Rikkert Suijkerland speelde in juni dit jaar nog met zijn team mee in de Europa Cup Zwolle.

Wateringen versus Haarlem: oefening voor play-offs

Wateringen versus Haarlem: oefening voor play-offs - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen + Rikkert Suijkerland speelde in juni dit jaar nog met zijn team mee in de Europa Cup Zwolle.

Aanstaande zondagmiddag 31 oktober speelt het team van Van Zundert / VELO de kraker tegen BC Duinwijck. In Haarlem zal het een titanenstrijd worden tussen beide teams, zowel de Haarlemse als de Wateringse ploeg wil dit seizoen landskampioen worden.

Van Zundert / VELO ervaart een redelijk goede start van de competitie. Met de doelstelling om wederom kampioen te worden tellen alle wedstrijden en zal er op elk detail gelet worden wat voor verbetering vatbaar is. Het team wil na de reguliere competitie als eerste op de ranglijst staan om vervolgens de play-offs te gaan spelen.

De wedstrijd tegen de Duinwijckers zal op alle fronten meer dan een spektakel worden. Naar verwachting is het team uit Haarlem compleet en klaar om de strijd aan te gaan. Ook coach Slaats zal met zijn sterkte opstelling voor de dag willen komen. Routinier Rikkert Suijkerland ziet het vooral als een goede graadmeter om te zien waar ze staan. "We zullen er alles aan gaan doen om niet te verliezen, ik denk als we in een goede vorm zijn dat we zeker een reële kans maken."

geplaatst door

verkregen via Van Zundert / VELO

vorig artikel

Slimme marketingtruc van Piet?

8 jaar geleden

volgend artikel

Wie met vuur speelt, kan zijn vingers branden

8 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 25 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws