badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
Deze afbeelding hoort bij 'Yao Jie en een man in een pak' en is gemaakt door sxc.hu
© sxc.hu

Yao Jie en een man in een pak

Deze afbeelding hoort bij 'Yao Jie en een man in een pak' en is gemaakt door sxc.hu
© sxc.hu+

Wat is er de laatste dagen toch veel te doen geweest over niets. Open brieven werden geschreven, oud-IBM'ers plaatsten foto's van zichzelf op hun site en jawel: de meesten van ons spraken uit zoveelstehandse bronnen.

Als zelfs al Papendallers zélf zich op de sociale netwerken gaan frustreren over deze conclusies, dan gaat het zeker de verkeerde kant op. Zij moeten zich kunnen bezighouden met hun sport en zich niet hoeven ergeren over wat de buitenwacht dénkt dat er allemaal in Papendal gebeurt. Of niet gebeurt.

Tijdens de Yonex Dutch Open spraken we met Yao Jie, die met haar vriendelijkheid onze vragen op een ontwapenende manier beantwoordde. Lekker over badminton praten, niet over 'het gezeur' eromheen.

Daarom kijken we ook uit naar het aanstaande verslag van Duinwijck - Van Zundert / VELO door Piet. Een goed voorbeeld van iemand die op zijn eigen manier probeert om badminton zichtbaarder te maken. En Piet, we verwelkomen je reportages natuurlijk ook graag op ons eigen YouTube-kanaal: youtube.com/badmintonline!

Terug naar Jie. Ze had zojuist haar halve finale tegen de uiterst lenige Japanse Ai Goto gespeeld. Bekijk hieronder de video. Om de grapjassen voor te zijn: ik zal bij een volgend interview ook mijn West-Brabantse zachte-g-nederlands ondertitelen.

door

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

BC DKC ontvangt dit weekend Limburgse overwinnaars

7 jaar geleden

volgend artikel

Yao Jie klaar in Denemarken

7 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 3 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws