badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Zijn mannen nou zo dom?

Na het doornemen van de berichten op de bekende badmintonsites vandaag en gister, blijkt het dat ik heb liggen slapen. Dwars door alle problemen heen die zich de afgelopen twee dagen in Nederland hebben afgespeeld, niemand had me wakker gemaakt om me te wijzen op de landverschuiving die heeft plaats gevonden.

Zijn mannen nou zo dom? - sxc.hu
© sxc.hu + Altijd weer die haantjes he...
Zijn mannen nou zo dom? - sxc.hu
© sxc.hu + Altijd weer die haantjes he...

 

Nog eens goed kijken en lezen, want ik begrijp er niks van. Censuur bij Piet Ridder, Ron Daniëls over de rooie en dan een hele lang rij andere haantjes: de een kraait nog harder dan de andere. Moest gelijk denken of het anders was geweest als het vrouwen waren geweest? Dan had je gelijk gehoord dat Mevrouw Piet weer een opvlieger had, waarschijnlijk door de overgang. En Mevrouw Piet heeft Mevrouw Ron waarschijnlijk op het slechtste tijdstip van de maand aangesproken. Niets van aantrekken twee emotionele ouwe wijven.

Het is door de ogen van een vrouw wel heel duidelijk hoor jongens. Jullie zijn twee vriendinnen die alle twee al HEEEEEEEEL lang roepen dat jullie de aantrekkelijke Mr Yonex helemaal niets vinden. Dat doen pubermeisjes wel meer als ze verliefd zijn. De overgang is ook een soort puberteit. En Mevrouw Piet heeft het mannetje aan de haak geslagen en zegt nu tegen Mevrouw Ron dat zij geen lelijke dingen meer mag zeggen over HAAR vriend.

Dus wat is er gebeurd en wat heeft de aardverschuiving tot stand gebracht als je op de vrouwelijke intuïtie af gaat? Piet heeft de site verkocht aan Yonex, hij krijgt eindelijk wat hard verdiende centen of rackets want het is niet vanzelf gegaan. En Yonex laat de site lekker in slaap onder de kop R.I.P. Opgeruimd staat netjes. Dit hadden vrouwen binnen 10 min op het toilet kunnen bedenken, want dit is ónze wereld... waar mannen niets van begrijpen.

Alice

geschreven door

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !
vorig artikel

Palyama uitgeschakeld in Denemarken

8 jaar geleden

volgend artikel

Bosch en Ridder missen kansen op sensatie

8 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Over de auteur: Alice

Alice vertelde hier regelmatig wat ze meemaakt als speelster. Ze is al een tijdje off the grid: haar laatste stukje dateert alweer van juni 2011.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Over de auteur: Alice

Alice vertelde hier regelmatig wat ze meemaakt als speelster. Ze is al een tijdje off the grid: haar laatste stukje dateert alweer van juni 2011.

Meer nieuws