badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Hagenaars dit weekend in Houtrust tegenover BC Smashing - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen + Nick Fransman zal z'n best moeten doen tegen Ruben Wijers komende zaterdag.

Hagenaars dit weekend in Houtrust tegenover BC Smashing

Hagenaars dit weekend in Houtrust tegenover BC Smashing - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen + Nick Fransman zal z'n best moeten doen tegen Ruben Wijers komende zaterdag.

Badmintonclub DKC speelt aanstaande zaterdag om 19.00 uur haar zevende eredivisiewedstrijd van dit seizoen. De tegenstander voor de Haagse formatie is BC Smashing uit Wijchen.

Het duel zal plaatsvinden in sporthal Houtrust, aangezien BC DKC geen beschikking heeft over de eigen sporthal 't Zandje.

BC Smashing staat op dit moment op een zesde plaats in de eredivisie. Het team van speler/coach Brenda Beenhakker heeft 18 punten behaald in vijf wedstrijden. Daar zat onder andere een goede overwinning bij op concurrent BC Victoria uit Hoensbroek (6-2). Daarnaast wisten de Gelderlanders knap met 4-4 gelijk te spelen tegen nummer twee van vorig seizoen Van Zijderveld.

BC DKC staat op een voorlaatste plaats. De Hagenaars hebben 13 punten vergaard in zes duels. De ploeg van coach Roy Calbo treedt voor de vierde achtereenvolgende keer aan in een thuiswedstrijd. Het team verloor de eerste met 5-3 van Roosterse BC en wist tegen Van Zundert / VELO een verrassend punt te pakken door winst van Ruben Wijers in zijn singel tegen Dennis van Daalen de Jel (1-7). In de wedstrijd tegen mededegradatiekandidaat BC Victoria op 31 oktober leek de ploeg op voorhand kansrijk voor een overwinning. Het werd echter een teleurstellende 7-1 nederlaag tegen de Limburgers. Daar zaten zes 3-setters bij, waardoor BC DKC met wat meer geluk een paar puntjes meer had kunnen sprokkelen.

Het team is er dan ook alles aan gelegen ditmaal wel goed te scoren en de eerste thuisoverwinning van het seizoen binnen te halen. Kom Robbert, Ruben, Bouke, Veerle, Kimberly en Tak Ling dan ook keihard aanmoedigen!

BC DKC – BC Smashing: zaterdag 20 november om 19.00 uur in sporthal Houtrust, Laan van Poot 22, 2566 EC Den Haag.

geplaatst door

verkregen via BC DKC

vorig artikel

Vacature bondscoach online op badminton.nl

8 jaar geleden

volgend artikel

Wie vervangt Ginny Severien?

8 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 18 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws