badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Nederlandse Van der Woerdt in halve finale WK Racketlon

Op dit moment wordt het WK Racketlon in Zoetermeer verspeeld en BC Smashing speelster Mariëlle van der Woerdt staat in de halve finale. Daarmee is zij nog de enige Nederlandse deelnemer in het wedstrijdschema.

 

Nadat zij in de eerste ronde een bye kreeg won zij met duidelijke cijfers van de Oostenrijkse Christine Seehofer met 22-24 (tafeltennis), 21-1 (badminton) en 21-5 (squash) waardoor zij vanwege het grote puntenverschil geen tennis meer hoefde te spelen.

In de kwartfinale was haar wedstrijd tegen de Nederlandse Joyce Crouse veel moeilijker die zij met maar 3 punten voordeel besliste. 13-21 tafeltennis, 21-13 badminton, 12-21 squash en 21-9.

Morgen zal zij in de halve finale uit moeten komen tegen de Engelse Natalie Lawrence. Deze partij, die om 10.40 morgenochtend begint, belooft een prachtige wedstrijd worden als we de World Ranking moeten geloven. Mariëlle staat op de 5e plaats en Natalie op de 3e plaats van deze ranking.

geplaatst door

verkregen via Racketlon Nederland

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 10 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws