badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Van Dooremalen en Jonathans in Schotland International

Paulien van Dooremalen en Lotte Jonathans spelen vrijdag 26 november om 18.00 uur hun eerste damesdubbel tijdens de Bank of Scotland International Badminton Championships.

Van Dooremalen en Jonathans in Schotland International - Google Maps / Streetview
© Google Maps / Streetview + Kelvin Hall International Sports Arena
Van Dooremalen en Jonathans in Schotland International - Google Maps / Streetview
© Google Maps / Streetview + Kelvin Hall International Sports Arena

 

Het als eerste geplaatste koppel bekleedt momenteel de 12 plaats op de wereldranglijst. Hiermee zal hun 'first seed' positie voor een groot deel te verklaren.

In de eerste partij treffen ze de Duitse Isabel Herttrich en Inken Wienefeld. In september dit jaar stonden zij ook al tegenover elkaar, destijds was een kwartfinale van de Yonex Belgian International het strijdtoneel. Deze partij werd overigens met 21-12 en 21-17 in het voordeel van onze landgenotes besloten.

Zaterdag zullen zij, bij succesvolle doorgang, de Schotse Kirsty Gilmour en Engelse Panuga Riou tegenkomen. Door nog onbekende reden is dit gelegenheidskoppel - ze hebben een bye en een 'geen wedstrijd - in de kwartfinale beland.

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

BV Almere erkend leerbedrijf

8 jaar geleden

volgend artikel

Nederlandse dubbel in Schotland op losse schroeven

8 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 2 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws