badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

VELO stelt niet teleur en wint met maximale score

Het team blijft de reeks overwinningen doorzetten. Zaterdagavond was het gepromoveerde TFS’57 uit Bergen op Zoom volkomen kansloos in Wateringen.

 

In een redelijk goed gevulde VELO-hal zag het publiek dat het team geen steken liet vallen, het werd 8-0.

Nog nagenietend van de overwinning op Duinwijck van vorige week moest het team uit Wateringen zich opmaken voor een wedstrijd van een ander niveau. De tegenstander uit Bergen op Zoom heeft zich inmiddels al neergelegd bij degradatie naar de eerste divisie. Het verschil in niveau was ook daadwerkelijk veel te groot, nagenoeg alle partijen gingen met weinig moeite naar de Wateringers.

Coach Slaats kon geen beroep doen op vaste kracht Dennis van Daalen de Jel. Hij werd uit voorzorg aan de kant gehouden om zo fit genoeg te zijn voor de volgende wedstrijd. Door het wegvallen van van Daalen de Jel kregen de talenten Russell Muns en Jim Middelburg de kans weer van zich te laten horen.

Muns trad aan in de herendubbel met Palyama. Zij maakten geen fouten en wonnen de wedstrijd in twee sets. De dames Verheul/Severien walsten werkelijk over hun tegenstanders heen, ook deze wedstrijd was in twee sets voor VELO.

Talent Middelburg mocht aantreden als 2e herensingel. Dit deed hij niet onverdienstelijk en won, met name door zeer sterk netspel, verdiend in twee set.

Malaihollo/Palyama en Severien deden ook waar ze goed in waren, sterk aanvallend badminton spelen en de tegenstander alle hoeken van de baan laten zien. Alle drie de singles gingen kinderlijk eenvoudig naar VELO. In de gemengddubbel maakte het vaste koppel Suijkerland/Malaihollo ook geen enkele fout.

Middelburg mocht ook aantreden in de gemengddubbel samen met Verheul. De eerste set werd netjes gewonnen maar in de tweede set liep het niet zo gesmeerd zoals het zou moeten. In de derde set werd dit weer rechtgezet en wisten ze ook deze partij in winst om te zetten.

geplaatst door

verkregen via Van Zundert / VELO

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !
vorig artikel

Hongaarse triomf Selena Piek en Jacco Arends

8 jaar geleden

volgend artikel

Tegenvallende 6-2 overwinning van BC Amersfoort

8 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 7 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws