badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Waarom zitten mannen in praatgroepen?

Omdat ze zijn wat ze graag hadden willen hebben... grote lullen. Sorry voor deze vleesindustrieverwerkende opmerking in het begin van mijn betoog.

Waarom zitten mannen in praatgroepen? - sxc.hu
© sxc.hu + Een koud glas melk is goed voor je. Tenzij het er al 25 jaar ongekoeld staat. (Of als je allergisch bent voor lactose.)
Waarom zitten mannen in praatgroepen? - sxc.hu
© sxc.hu + Een koud glas melk is goed voor je. Tenzij het er al 25 jaar ongekoeld staat. (Of als je allergisch bent voor lactose.)

 

Ik weet niet echt goed hoe ik moet beginnen. Ik heb namelijk misschien wel een fout begaan door pasgeleden Ron Daniëls te vergelijken met Wilders. Ook al vind ik nog steeds dat hij een grote bek heeft: ik moet ik wel toegeven dat hij bijna de enige is die wat te vertellen heeft in Nederland.

Ik ben niet echt thuis in de badmintonwereld, maar ik kan HELEMAAL NIETS vinden van ene Gerben nogwat... En hij is een / de bondscoach: de stem van de badminton bond, de man voor de microfoon bij de radio en voor de TV. Het is nog erger met de bullebak op de achtergrond, ene Martijn. Die was al de baas voordat ik was geboren, maar er is niets van hem te vinden dat indruk maakt.

Dus maakt dit Ron Daniëls de eenoog die de koning is in het land der blinden?

Misschien ben ik wel iets te veel vrouw, want ik kan dus echt helemaal niet begrijpen dat de MANNEN die onze bond besturen zich zo voor gek laten zetten door de dagelijkse leiding. Waar zijn de resultaten van Martijn als je de geïmporteerde talenten niet meetelt?

Volgens mij doen ze alleen maar alsof ze iets van badminton afweten. Dat is misschien ook de reden dat die Daniëls zo slim lijkt: de mensen in Nederland hebben niets om mee te vergelijken. Er is de schrijfgrage Ron Daniëls en dan is er een een hele tijd niets, gevolgd door nog meer niets en dan komen de kinderen van Badminton Nederland er achteraan.

Dat maakt hem ook weer een beetje Wilders: ik heb een hekel aan de verpakking, maar hij is de enige die over de inhoud durft te praten. Af en toe heb je niets aan politiek correct gelul. Hoe is het mogelijk - dat na wat ik allemaal gelezen heb van de hand van de Wilders van het badminton - dat je helemaal niets hoort van de bond? Op de site van de bond bestaat Ron Daniëls nog niet eens. Hij is helemaal niet bekend als trainer in Nederland... wat is hier aan de hand?

Hoe is het mogelijk dat een van de beste spelers van Nederland zich op de Yonex Dutch Open laat bijstaan door deze man. Zijn diee spelers ook gek? Waarom reageren mensen zo heftig als ik zeg dat het een schreeuwer is. Waarom hoor ik geen negatieve geluiden van spelers die met hem hebben gewerkt en zijn het alleen de spelers die NIET met hem hebben gewerkt die er negatief over praten?

Mannen binnen Badminton Nederland: stop met het denken aan te kleine lullen. Als je de pikorde wil stellen dan moet je ze naast elkaar leggen. Dan weet je wie de grootste heeft...

Alice

geschreven door

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !
vorig artikel

BC DKC snoept Duinwijck punt af

8 jaar geleden

volgend artikel

Dit mochten we van Piet niet meer zien

8 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 6 waarderingen!

Over de auteur: Alice

Alice vertelde hier regelmatig wat ze meemaakt als speelster. Ze is al een tijdje off the grid: haar laatste stukje dateert alweer van juni 2011.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Over de auteur: Alice

Alice vertelde hier regelmatig wat ze meemaakt als speelster. Ze is al een tijdje off the grid: haar laatste stukje dateert alweer van juni 2011.

Meer nieuws