badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Wie vervangt Ginny Severien?

Aanstaande zaterdagavond 20 november speelt het eerste team van Van Zundert / VELO de belangrijke uitwedstrijd in en tegen Amersfoort.

Wie vervangt Ginny Severien? - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen + Ginny zal deze keer vooral vanaf de kant in actie moeten komen. Getuige deze foto heeft ze daar al ervaring mee.
Wie vervangt Ginny Severien? - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen + Ginny zal deze keer vooral vanaf de kant in actie moeten komen. Getuige deze foto heeft ze daar al ervaring mee.

 

De selectie van Amersfoort heeft het VELO vorig seizoen beide keren zeer lastig weten te maken: tweemaal gelijkspel. Coach Fred van Wankum van Amersfoort zal de aansluiting willen behouden met de bovenste vier en zijn team zal voor elk punt gaan strijden.

Waarom doet Ginny eigenlijk niet mee?

Het antwoord op die vraag staat op de site van VELO:

Helaas moeten we de domper ook nog even benoemen. Er hebben een aantal spelers ook blessures opgelopen. Rikkert heeft na zijn single de andere onderdelen opgegeven (Dennis mocht gelukkig nog met Tim dubbelen). Suzanne Slaats heeft met problemen aan haar knie haar single moeten opgeven en Ginny liep een zweepslag op in haar halve finale GD partij en heeft daardoor haar HF in het VE en het VD met Wendy niet kunnen spelen. Iedereen beterschap en een goed herstel en we hopen jullie weer snel op VELO te zien.

geplaatst door

verkregen via Van Zundert / VELO

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !
vorig artikel

Hagenaars dit weekend in Houtrust tegenover BC Smashing

8 jaar geleden

volgend artikel

Sollicitatiebrief Ron Daniëls

8 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 2 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws