badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Als zelfs L1 al komt filmen...

Zaterdagavond, 11 december werd de returnwedstrijd gespeeld van Roosterse BC tegen Victoria. Veel mensen waren uitgetrokken om in sporthal De Biessen in Hoensbroek te genieten van dit spektakel.

 

De tweede echte eredivisie derby in Limburgs badmintonland is weer geëindigd in 4-4 net zoals de eerste wedstrijd. De uitslag geeft de krachtsverhoudingen tussen de beide teams goed weer.

De beide dubbels gingen naar Victoria waar er vooraf in de herendubbel toch stiekem op een puntje was gerekend. De enkels van Roxanne Molenmaker en Léon Nottelman tegen broer en zus Maes werden beide in twee degelijke sets gewonnen. Halverwege dus een gelijke stand.

Vervolgens mocht Jente Paesen aantreden tegen Robert Kwee. De eerste set was bloedstollend. Deze eindigde in het voordeel van Kwee (22-20). In de tweede set bleek Kwee fysiek sterker te zijn en hij won ruim. Ook Wendy Hoeve schoot tekort in haar single tegen Thamar Peters waardoor er een 4-2 voorsprong voor Victoria op het scorebord stond. De mixen waren een eenvoudige prooi voor Roosterse BC, zodat de einduitslag een terechte 4-4 werd.

BC Victoria – Roosterse BC (4-4)

  • MD: Kwee / Maes - Dubbelman / Custers 21-19 21-16
  • VD : Knuth / van Wijk- Hoeve / Haan 21-12 21-17
  • HE2: Maes – Nottelman 20-22 06-21
  • VE2: Maes – Molenmaker 17-21 17-21
  • VE1: Peters – Hoeve 21-11 21-14
  • HE1: Kwee – Paesen 22-20 21-09
  • GD1: Hermans/van Wijk – Nottelman / Molenmaker 12-21 09-21
  • GD2: Doublal / Knuth – Dubbelman / Haan 15-21 12-21

geplaatst door

verkregen via Roxanne Molenmaker

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

Gevoelige thuisnederlaag Van Zijderveld

8 jaar geleden

volgend artikel

BC Amersfoort in Den Haag met de punten weg

8 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 12 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws