badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Eerste winst Kopenhagen binnen voor Palyama - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen

Eerste winst Kopenhagen binnen voor Palyama

Eerste winst Kopenhagen binnen voor Palyama - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen +

Dicky Palyama won vanmiddag tijdens de prestigieuze Copenhagen Masters in Denemarken in drie games van Daren Liew uit Maleisië. Deze speler, nummer 84 op de wereldranglijst, had al eens eerder tegen Palyama gespeeld en trok toen in drie games aan het langste eind.

In game 1 had Palyama vanaf zo'n 10 punten voortdurende de bovenhand en eigende zich deze dan ook toe met 21-16. Na de korte rustpauze gaf de wedstrijd een ander beeld: het werd stuivertje wisselen tussen Dicky en Daren. De openingen naar matchpoints werden gedicht, totdat Liew naar 23-25 uitsprong.

De wedstrijd moest beslist worden in de derde game en Carlton-speler Palyama - zelf nummer 21 van de wereld - maakte een goede start met een 6-1 voorsprong. Zijn tegenstander kwam rond de 11 punten weer langszij. Enkele punten later maakte Palyama de weg vrij naar winst met 21-17.

Palayama speelt vanavond om 19.00 uur tegen de Deen Peter Gade. Hieronder beelden van hun vorige ontmoeting.

vorig artikel

Korte voorbeschouwing 34e CIYT

7 jaar geleden

volgend artikel

Palyama vindt Waterloo tegen Gade

7 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 32 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws