badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Judith Meulendijks klaar in Bahrein - judithmeulendijks.nl
© judithmeulendijks.nl

Judith Meulendijks klaar in Bahrein

Judith Meulendijks klaar in Bahrein - judithmeulendijks.nl
© judithmeulendijks.nl +

Judith heeft haar site bijzonder vaak bijgewerkt tijdens de Bahrain International Challenge 2010. Ze verloor vandaag in de kwartfinale van Anne Hald. Hieronder haar verslag:

Het gaat nog steeds niet helemaal zoals ik graag zou willen... Stapje voor stapje wel iets beter, maar ik wil meer... Terug naar mijn oude niveau en nog beter! Ik weet dat ik geduld moet hebben,m aar dat hebben topsporters niet echt, haha...

Vandaas verloor ik in de kwartfinale in Bahrain van Annel Hald: 14-21 21-15 25-27. Zoals je ziet aan de scores erg ongelukkig! Ik voel me nog steeds niet helemaal 'lekker' op de baan, dus het enige wat me te doen staat - Terug naar Denemarken en weer back to training! Ik zal later deze maand nog in Turkije in actie komen, maar het grootste gedeelte van december en januari staat in het teken van trainen, trainen en nog eens trainen.

Juud

geplaatst door

verkregen via Judith Meulendijks

vorig artikel

Halve finale voor Pang in Bahrein

8 jaar geleden

volgend artikel

Finale voor Eric Pang

8 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 25 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws