badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Korte voorbeschouwing 34e CIYT

We staan aan de vooravond van alweer de 34e editie van het Carlton International Youth Tournament te Hoensbroek, één van de grootste badmintontoernooien van Europa.

 

Met 557 inschrijvingen uit 16 verschillende landen is het ook dit jaar weer een hele klus om alles in goede banen te leiden. De laatste voorbereidingen worden vanavond nog door de organisatie van BC Victoria getroffen.

Later vanavond vindt de coachmeeting plaats in Sporthal Polfermolen te Valkenburg. Morgenvroeg om 09.00 uur start het individuele toernooi, met wedstrijden uit de vijf leeftijdscategorieën verdeeld over vier sporthallen. In de loop van de dag dient een extra sporthal als uitvalsbasis voor de damespartijen in de klasse U15.

In vrijwel alle categorieën staan spelers uit met name Nederland, Denemarken, Engeland en Duitsland geplaatst. Bij het deelnemersveld van de U19-jeugd kunnen een Spaans tweetal en een Indonesiër wellicht hoge ogen gaan gooien.

geplaatst door

verkregen via BC Victoria

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 10 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws