badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Nederlanders klaar in Hong Kong

Yao Jie en haar landgenoten Ruud Bosch en Koen Ridder waren vandaag alledrie klaar na hun eerste partij in Hong Kong tijdens het Super Series toernooi.

 

Om 13:00 uur lokale tijd veloren Bosch en Ridder met 13-21 en 19-21 van de Engelse Robert Blair en Indonesische Flandy Limpele. Ondanks een voorsprong aan het begin van game 1 werd het op geen enkel moment spannend. In de tweede game tekende zich een ander beeld af en onze landgenoten zaten voortdurend op de hielen van hun tegenstanders. De twee punten verschil kwamen helaas net te vroeg.

De pot van Yao Jie was er op voorhand al een in de categorie 'bijzonder zwaar'. In de eerste game bleef Shixian Wang haar nagenoeg voortdurend voor. Na de wissel van helft was het echter een constant stuivertje wisselen met de Chinese en pas rond 16-16 kon zij vertrekken naar partijwinst.

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws