badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Roosterse dit weekend naar Wijchen

Na de mooie 4-4 tegen BC Victoria en de mededeling dat we een extra punt hebben overgehouden aan de eerste wedstrijd tegen BC Victoria staat de teller na 9 wedstrijden op het mooie totaal van 29 punten. We zijn trots op dit resultaat en de 7e plek in de ranglijst.

De komende tegenstander BC Smashing uit Wijchen heeft gedurende de eerste helft van deze competitie hier en daar vriend en vijand verrast met hoge uitslagen tegen de teams uit het rechter rijtje. 15 punten tegen Bergen op Zoom, 6 punten tegen BC Victoria en 7 punten tegen BC DKC. Hiermee heeft men zich op een verdienstelijke 6e plek gespeeld, hetgeen een veilig gevoel geeft.

Het vlaggenschip van Roosteren zal dan ook alle zeilen moeten bijzetten om punten te kunnen meenemen vanuit Wijchen aanstaande zaterdag. De coaches Rolf Koch en Paul Doveren vertrouwen weer op een tomeloze inzet en honger naar winst bij de complete selectie.

geplaatst door

verkregen via Roosterse BC

vorig artikel

3FM Serious Request met Lotte en Chris bij Duinwijck

7 jaar geleden

volgend artikel

Geen Hoensbroek voor Van der Valk

7 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 19 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws