badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

VELO te gast in Amstelveen

Komende zaterdagavond 11 december speelt Van Zundert / VELO de return tegen Van Zijderveld in Amstelveen. Om 18:00 uur zullen de wedstrijden beginnen in sporthal De Meerkamp.

VELO te gast in Amstelveen - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen + Zal Ginny ook in Amstelveen weer plaatsnemen op de bank?
VELO te gast in Amstelveen - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen + Zal Ginny ook in Amstelveen weer plaatsnemen op de bank?

 

De eerste wedstrijd van dit seizoen stonden beide teams ook tegenover elkaar, maar dan in Wateringen. Deze confrontatie werd destijds in september met 5-3 gewonnen door de ploeg van coach Slaats.

De eerste wedstrijd konden het team niet beschikken over Dicky Palyama en speelde het met 2 invallers. Naar verwachting is VELO komend weekend compleet, echter zal Ginny Severien nog onzeker zijn. Ook voor deze wedstrijd is de doelstelling ongeslagen blijven en met de winst vertrekken uit Amstelveen.

Na een week rust zal het team weer alles uit de kast halen om goed voor de dag te komen, met titelconcurrent Duinwijck op de hielen zal er zeker een goed resultaat nodig zijn om de eerste plaats te behouden.

Dicky Palyama in actie

Twee weken terug speelde Dicky samen met Rikkert Suijkerland nog een stevige, maar helaas verloren herendubbel tegen BC Amersfoort.

geplaatst door

verkregen via Van Zundert / VELO

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !
vorig artikel

Zilver in Bahrein voor Eric Pang

8 jaar geleden

volgend artikel

Vrouwelijke coaches

8 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 7 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws