badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Dekker Almere rukt op naar derde plek

Dankzij een 7-1-zege op BC Victoria is Dekker Almere in de badminton eredivisie gisteravond Amersfoort gepasseerd op de ranglijst. De Almeerders bezetten nu de derde plek.

 

Het enige punt dat werd gemorst kwam op naam van Saber Afif, hij verloor van Robert Kwee in het enkelspel. De overige partijen gingen met veel overtuiging naar de spelers van het team van Dekker Almere.

Tekenend voor het sterke optreden deze competitie van de Almeerse ploeg is het spel van Josephine Wentholt. Zij verloor dit seizoen in de eredivisie nog geen enkelspel. Ook dit weekend verpletterde zij haar tegenstandster. Tegen Jessie van Wijk won zij met 21-12 en 21-5 moeiteloos.

"Ik wil gewoon alles winnen. Dat lukt vooralsnog in de singles wel. In het dubbelspel ben ik niet meer ongeslagen" aldus de jonge Amsterdamse.

Wentholt maakt deel uit van de nationale selectie en woont en traint op Papendal. "Ik wil op den duur natuurlijk op een nummer één positie in een team spelen. Dat wil ik waarmaken", spreekt zij haar ambities uit.

In het team van Dekker Almere speelt daar Patty Stolzenbach en ook zij is dit seizoen moeilijk te verslaan. Stolzenbach won gisteravond in twee sets van Thamar Peters en maakte met Jeroen van Moorst in het gemengd dubbel ook geen fout.

Zo langzamerhand plant de trainingsstaf van Dekker de play-offs in. "Natuurlijk denken we aan verschillende scenario's. Spelen tegen Duijnwijck of Van Zundert Velo, dat maakt voor ons toch nog wel een verschil", aldus teammanager Ernst van Stenus.

geplaatst door

verkregen via Almere Vandaag

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

VELO bovenaan en Van Zijderveld knokt terug

8 jaar geleden

volgend artikel

VELO wint maar raakt verder achterop

8 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 6 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws