badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Gelderlanders dit weekend in Wateringen - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen + Lisa verloor vorig weekend nog van Thamar Peters, hoe pakt ze een Gelderlandse aan?

Gelderlanders dit weekend in Wateringen

Gelderlanders dit weekend in Wateringen - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen + Lisa verloor vorig weekend nog van Thamar Peters, hoe pakt ze een Gelderlandse aan?

Voor het team van VELO uit Wateringen is er maar één boodschap voor de wedstrijd van komend weekend. Zoveel mogelijk punten halen in de thuiswedstrijd en zorgen dat het verschil met Duinwijck minimaal blijft.

Aanstaande zaterdagavond speelt Van Zundert - VELO een thuiswedstrijd tegen het Wijchense BC Smashing. De uitwedstrijd in Wijchen werd eenvoudig gewonnen door de ploeg van coach Slaats, in Wateringen zal alles op alles gezet moeten worden voor een goed resultaat. Het puntenverlies van vorig weekend tegen BC Victoria zit nog in vers in het geheugen.

BC Smashing beschikt waarschijnlijk weer over een volledig team. Talent Jordy Hilbink heeft zijn eerste wedstrijd weer gespeeld voor de ploeg van coach Brenda Beenhakker. Hij deed dit niet onverdienstelijk door kopman Koen Ridder van Duinwijck in twee sets te verslaan. Van Zundert / VELO is dus gewaarschuwd.

Slaats zal de nare nasmaak van afgelopen weekend willen wegspoelen en een goed resultaat willen behalen. Deze week worden dan ook weer de puntjes op de i gezet en zal het team zaterdag klaar zijn voor deze confrontatie.

geplaatst door

via Van Zundert / VELO

vorig artikel

Thuiswedstrijd BV Almere tegen BC Victoria

7 jaar geleden

volgend artikel

Roosterse BC stelt zich in op Haags lawaai

7 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 19 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws