Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Alex van Zaanen

Jorrit de Ruiter: geen finale

© Alex van Zaanen+

Helaas is het ons niet gelukt de finale te bereiken hier in Estland. Vanmorgen wonnen we onze kwartfinale in drie games van de Duitsers Dettmann en Heinz, vanavond bleken de derde geplaatste Duitsers in twee games te sterk voor ons.

Het was een hele vervelende wedstrijd. Verkeerde slagenkeuzes en een verkeerde tactiek deden ons de das om. Ik moet wel zeggen dat de Duitsers gewoon erg goed speelden en de wedstrijd goed binnen gesleept hebben.

Morgenavond vlieg ik terug naar Nederland. Heel veel tijd om te treuren is er niet, want een nieuw toernooi staat al haast weer voor de deur: donderdag vertrekken we naar Zweden voor het volgende toernooi.

door

via Jorrit de Ruiter

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Tabeling en Piek winnen finale in Estland

7 jaar geleden

volgend artikel

Vierde toernooiwinst Tabeling en Piek

7 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 7 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws