badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Morgen naar Zweden!

Vanmorgen heb ik de laatste voorbereiding gehad voor Zweden. Morgen vertrekken we vanaf Schiphol naar Stockholm en de vlucht staat gepland om 13.55 uur.

Morgen naar Zweden! - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen
Morgen naar Zweden! - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen +

 

Er is internet in het hotel dus ik kan jullie gelukkig op de hoogte houden van mijn resultaten. Vrijdagochtend begint het toernooi voor mij heel vroeg. De mix staat om 09.00 uur in het wedstrijdschema.

We spelen in de eerste ronde tegen twee Fransen Grosjean/Lefel. Het zal geen gemakkelijke eerste ronde worden, maar ik ga mijn uiterste best doen om een goed resultaat te halen! Zodra ik ben aangekomen zal ik een berichtje plaatsen!

geplaatst door

verkregen via Samantha Barning

vorig artikel

Problemen?

8 jaar geleden

volgend artikel

Winst in Maleisië voor Dicky Palyama

8 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 8 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws