clubzoeker

Nieuwjaar begint goed

Nieuwjaar begint goed

Erik Meijs scoorde in Bergen op Zoom, West-Brabant.

Allereerst aan iedereen een gelukkig nieuwjaar gewenst en dat ik zelf maar een goed jaar mag hebben met goede prestaties en vooral een blessurevrij jaar.

Ken je SV Meteoor al?

Ik heb erg veel zin in het nieuwe jaar en ik heb het gevoel dat er een aantal mooie dingen gaan gebeuren. Dit weekend hadden we de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe jaar. We moesten aantreden tegen The Flying Shuttle '57 in Bergen op Zoom.

Ikzelf moest de single tegen Roel Janssen spelen. Ik had al een keer eerder tegen hem gespeeld en toen gewonnen in 3 sets. Nu werd het een relatief gemakkelijke overwinning in 2 sets.

Ik speelde niet echt goed, maar dit kwam ook omdat ik weer veel dingen aan het uitproberen was die ik in Vietnam had geleerd en nog wat andere dingen die mij kunnen helpen in de toekomst. Hierdoor werd het een aantrekkelijke partij om te zien, omdat er soms wel mooie lange rally's tussen zaten. Uiteindelijk won ik met 21-17 en 21-13.

Als team wonnen we zoals verwacht met 8-0. Wat erg leuk was, was dat mijn privécoach Ron Daniëls opeens binnen kwam wandelen. Na de wedstrijd heb ik nog even met hem gekletst en hebben we weer wat dingen op een rijtje gezet.

Komend weekend staat een zwaar dubbelweekend op het programma tegen BC Smashing en BC Amersfoort. Hopen dat we weer met een flink aantal punten uit het weekend komen.

Erik Meijs

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Happy we could end it with again a European medal, Debora Jille.

15 april 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Het is Debora Jille en Cheryl Seinen helaas niet gelukt om de finale van het vrouwendubbel te bereiken op de EK badminton 2024 in…

13 april 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Het Oranje-duo Debora Jille / Cheryl Seinen (WR-34) heeft de halve finale bereikt van het vrouwendubbel op de EK Badminton 2024…

12 april 2024

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Voor het Olympische traject begon kreeg ik meerdere kansen om mij te kwalificeren voor de Olympisch Spelen in 2024 in Parijs. Een…

12 april 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!