badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Opnieuw een dubbelweekend voor BV Almere

Komend weekend van 29 en 30 januari 2011 speelt BV Almere opnieuw twee wedstrijden. Op zaterdagavond speelt het team uit tegen TFS'57 in Bergen op Zoom en op zondagmiddag mag het team het thuis proberen punten om te scoren tegen de huidige landskampioen Van Zundert / VELO.

 

BV Almere zal zaterdag uit tegen TFS'57, de rode lantaarndrager in de eredivisie, een goede uitslag neer moeten zetten om BC Amersfoort en Van Zijderveld definitief 'af te schudden' in de strijd om een play-offplaats.

Op zondagmiddag in eigen huis staat team 1 voor de moeilijke taak om koploper VELO partij te geven. De verwachting is dat de Wateringse club volledig zal zijn, dus inclusief Dicky Palyama. De tegenstander zal zoveel mogelijk punten willen scoren gezien de strijd om de eerste plaats met Duinwijck. De Haarlemmers staan er overigens relatief gezien het beste voor.

geplaatst door

verkregen via BV Almere

vorig artikel

Inschrijven voor RJK Zuid-West tot 29 januari

8 jaar geleden

volgend artikel

Selectie EK Landenteams maandag 31 januari bekend

8 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 6 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws