badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Roosterse BC stelt zich in op Haags lawaai

Aanstaande zaterdag is het dan zover, de tweede confrontatie dit seizoen met DKC staat op de rol. In de uitwedstrijd werden de Roosterse spelers en een handvol supporters geconfronteerd met een oorverdovend lawaai door de trommelaars van BC DKC.

Roosterse BC stelt zich in op Haags lawaai - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen + Zo moet het dus niet.
Roosterse BC stelt zich in op Haags lawaai - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen + Zo moet het dus niet.

 

In diverse aankondigingen kan men lezen en horen dat BC DKC met een grote groep supporters zal verschijnen die ook de Albertzaal op haar grondvesten zullen laten trillen.

Onze supporters zullen gepast tegengas geven, geweldig toch. "Stilte om dubbel raken te kunnen horen", wordt ergens voorgesteld, waar hebben we het over. Roosterse BC en BC DKC gaan er volledig voor: ambiance, emotie, wat willen we nog meer. Hopelijk kan de referee dit waarderen.

In de Haagse heksenketel wisten de Roosterse sterren met een 3-5 overwinning huiswaarts te keren. In de eerste confrontatie werden de dubbels onnodig verloren, daarentegen speelde Jente Paessen zijn beste partij als eerste heer en won vrij overtuigend in 2 sets.

In de huidige stand heeft Roosteren een voorsprong van 11 punten en is degradatie voor ons geen punt meer. Een zesde plaats zit er nog steeds in en daar gaan we vol voor.

geplaatst door

verkregen via Roosterse BC

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 8 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws