badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Yao Jie start met verlies

Yao Jie is er in Taipei (Taiwan) niet in geslaagd om haar eerste partij te winnen tijdens de Victor BWF Super Series Finals 2010. De nummer 2 van de wereld, Shixian Wang uit China, was met 21-14 21-6 te sterk voor Jie.

 

Het verlies betekent geen uitschakeling voor de Nederlandse nummer één, want ze kan zich via de twee resterende partijen nog proberen te plaatsen voor de halve finales van het lucratieve toernooi (prijzengeld $ 500.000).

Yao Jie was uitgenodigd voor het slottoernooi van de Super Series vanwege haar achtste plaats op de eindranglijst van 2010. Er wordt op Taiwan in twee groepen van vier gespeeld. De nummers één en twee kwalificeren zich voor naar de halve finales.

Uitslagen groep A

  • Youn Joo Bae (Z-K, 3/4) w.v. Salakjit Ponsana (Thail) 19-21 21-17 21-11
  • Shixian Wang (China, 1) w.v. Yao Jie 21-14 21-6

Stand

  • 1. Shixian Wang 1-2 (2-0)
  • 2. Youn Joo Bae 1-2 (2-1)
  • 3. Salakjit Ponsana 1-0 (1-2)
  • 4. Yao Jie 1-0 (0-2)

geplaatst door

verkregen via Badminton Nederland

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

Yao Jie woensdag in Super Series Finals

8 jaar geleden

volgend artikel

Yao Jie bijna klaar in Taipei

8 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 10 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws