Familievlog De Nagelkerkjes
Familievlog De Nagelkerkjes

Albersen: 'na dit seizoen stop ik ermee'

Albersen: 'na dit seizoen stop ik ermee'

Op 18 februari 2009 maakte VELO bekend dat ik clubicoon Rob Konings ging opvolgen als manager van het eerste team. Nu, 2 jaar later, heb ik de moeilijke beslissing genomen om VELO mede te delen dat ik na dit seizoen stop met deze functie.

Afgelopen tijd heb ik veel zaken op een rijtje gezet voor mijzelf. Met name de drukke baan waar ik vol passie mee bezig ben heeft een doorslaggevende rol gespeeld bij mijn beslissing.

Ik werk nu bijna 4 jaar in Zaltbommel bij MVRO als projectleider. MVRO is een jong bedrijf wat het vizier volledig gericht heeft op de toekomst en daarvoor een plan heeft opgesteld. Persoonlijk krijg ik de kans aan dit plan mee te werken en mij nog meer te kunnen ontwikkelen binnen ons vakgebied. Deze kans wil ik dan ook met beide handen aangrijpen en daarnaast ga ik ook weer leren naast mijn werk.

Dat ik nog meer tijd ga steken in mijn werk heeft natuurlijk consequenties voor andere zaken, vooral de functie van manager bij VELO zal dan teveel hooi op de vork worden zoals ze dat noemen. Met toch wel pijn in me hart heb ik in januari dan ook aangegeven bij Rob Konings dat ik mij volledig op mijn carrière wil gaan richten en zal stoppen als manager na dit seizoen.

Natuurlijk kijk ik terug op een prachtige periode die ik heb meegemaakt als manager. Het is ongelooflijk om direct met het team landskampioen te worden én de beker te winnen. Om het nog specialer te maken gebeurde dit allemaal in mijn thuishal bij BC DKC, waar ik al 20 jaar lid van ben.

Het kampioenschap binnenhalen in 't Zandje was voor mij een unieke en zeer emotionele ervaring, iets mooiers kon ik mij op dat moment niet voorstellen. Even later pakte we als team de beker en wonnen we wéér de finale van Van Zijderveld, hoe trots kan je zijn op een team dat zo hecht is en vol zit met kwaliteiten, op en naast de baan overigens.

Ik ga weer een nieuwe stap zetten in mijn leven en hoop dat ik mijn ambities waar kan maken. Met volle overtuiging zal ik de rest van dit seizoen nog mijn functie vervullen voor VELO, er zal niks mooiers zijn om met nog een kampioenschap afscheid te nemen van een fantastische vereniging.

En VELO mag ik met trots een fantastische vereniging noemen, iedereen steunt elkaar en het is een warm bad als je binnen komt. Er staan fantastische trainers voor de groep en ook de technische staf sluit perfect aan bij het gekozen beleid, ik heb respect voor mijn voorganger Rob Konings hoe hij alles aanpakt binnen VELO. Werkelijk waar een unieke man.

De groep van spelers en trainers wil ik ook enorm bedanken voor de afgelopen periode, het heeft mij ontzettend veel plezier gegeven en dat sluit ik op in mijn hart. We gaan de komende tijd er alles aan doen om weer de beste te worden, uit persoonlijk oogpunt vind ik jullie dat al... Wat een ideale mix van spelers en speelsters met elk zijn eigen humor.

VELO heeft een bijzonder plekje gekregen bij mij, dat pakt niemand mij meer af!

Robin Albersen

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Excellente badmintonster Gayle Mahulette vecht tegen Aziatische overheersing

Excellente badmintonster Gayle Mahulette vecht tegen Aziatische overheersing

Het Centre of Excellence in Denemarken is deze week het trainingsdecor voor de Arnhemse badmintonster Gayle Mahullette. De…

22 april 2019

Badmintonspeler Leoni Boeije lokale favoriet bij Conquesto-toernooi in Zoetermeer

Badmintonspeler Leoni Boeije lokale favoriet bij Conquesto-toernooi in Zoetermeer

Conquesto organiseert op 27 en 28 april voor de eenentwintigste keer het Conquesto Master-4-6-8 toernooi. Badmintonliefhebster…

21 april 2019

Debora Jille en Alyssa Tirtosentono winnen Croatian International 2019

Debora Jille en Alyssa Tirtosentono winnen Croatian International 2019

Bij de Croatian International in Zagreb heeft het koppel Debora Jille / Alyssa Tirtosentono de titel in het vrouwendubbel…

21 april 2019

Weer finale voor jeugdige badmintonners Debora Jille en Alyssa Tirtosentono

Weer finale voor jeugdige badmintonners Debora Jille en Alyssa Tirtosentono

Debora Jille en Alyssa Tirtosentono staan in de finale bij de Croatian international 2019. In de halve finales wonnen ze van…

20 april 2019

Twee Nederlandse kwartfinales bij Croatian International 2019

Twee Nederlandse kwartfinales bij Croatian International 2019

Bij de Croatian International in Zagreb zijn Chloe Mayer en het koppel Debora Jille/ Alyssa Tirtosentono er in geslaagd de…

20 april 2019

Sympathieke Syriër Aram Mahmoud onbetwist aan kop op badmintonranglijst Master Circuit van 16 april 2019

Sympathieke Syriër Aram Mahmoud onbetwist aan kop op badmintonranglijst Master Circuit van 16 april 2019

In de laatste ranglijst master circuit zijn de toernooien van Drachten-Gorredijk, AMOR, Amersfoort en Almere verwerkt. Bij de…

18 april 2019

10 redenen waarom jij absoluut naar het Badminton Festival 2019 komt!

10 redenen waarom jij absoluut naar het Badminton Festival 2019 komt!

De Badminton Festivals bieden een uitstekend platform om kennis te maken met outdoor badminton, een nieuwe stoere sport waaraan…

17 april 2019

Nederlandse badmintontieners actief in Zagreb

Nederlandse badmintontieners actief in Zagreb

De Croatian International 2019 is het strijdtoneel voor een behoorlijk aantal Nederlandse jeugdbadmintonners. In Zagreb vind het…

16 april 2019

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!