badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Eefje Muskens over haar schouder

Afgelopen woensdag ben ik naar Naarden geweest voor controle van mijn schouder. Fysiotherapeut Rob Tamminga is erg tevreden over mijn schouder, dus het gaat allemaal volgens schema. Daar ben ik natuurlijk erg blij mee en ik voel zelf ook dat het steeds beter gaat. Over 5 weken moet ik weer op controle komen.

 

Lees de rest van Eefjes verslag op haar website.

geplaatst door

verkregen via Iris Tabeling

vorig artikel

Nederlandse jeugd actief in Spanje

8 jaar geleden

volgend artikel

Yao Jie genomineerd voor Sportvrouw 2010 in Utrecht

8 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws