Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Alex van Zaanen+ Iris Tabeling in actie tijdens het EK Landenteams in Amsterdam.

Een EK-terugblik van Iris Tabeling

© Alex van Zaanen+ Iris Tabeling in actie tijdens het EK Landenteams in Amsterdam.

Het EK-teams zit er voor ons helaas weer op sinds gisteravond. Ik heb daar geen stukjes op mijn site kunnen zetten, omdat het internet het niet deed in onze hotelkamer en ik daar dus niet op internet heb gezeten. Ik heb wel het een en ander op twitter gezet via mijn telefoon, maar daar het is helaas bij gebleven. Ik zal hieronder even een samenvatting van het toernooi geven.

Lees de rest van Iris' verslag op haar website.

door

via Iris Tabeling

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Samantha Barning over haar EK

7 jaar geleden

volgend artikel

Toppers naar Oostenrijk

7 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws