badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Een EK-terugblik van Iris Tabeling - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen + Iris Tabeling in actie tijdens het EK Landenteams in Amsterdam.

Een EK-terugblik van Iris Tabeling

Een EK-terugblik van Iris Tabeling - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen + Iris Tabeling in actie tijdens het EK Landenteams in Amsterdam.

Het EK-teams zit er voor ons helaas weer op sinds gisteravond. Ik heb daar geen stukjes op mijn site kunnen zetten, omdat het internet het niet deed in onze hotelkamer en ik daar dus niet op internet heb gezeten. Ik heb wel het een en ander op twitter gezet via mijn telefoon, maar daar het is helaas bij gebleven. Ik zal hieronder even een samenvatting van het toernooi geven.

Lees de rest van Iris' verslag op haar website.

geplaatst door

via Iris Tabeling

vorig artikel

Samantha Barning over haar EK

7 jaar geleden

volgend artikel

Toppers naar Oostenrijk

7 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 21 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws