badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

EK Landenteams: Van Dooremalen rekent niet op toppers

Technisch directeur Martijn van Dooremalen van de badmintonbond rekent komende week bij de Europese kampioenschappen landenteams in eigen land niet op de deelname van Yao Jie, Judith Meulendijks, Eric Pang en Dicky Palyama.

 

Hij heeft de vier wel in zijn selectie opgenomen, maar er zijn nog geen veranderingen in de sponsorperikelen tussen de vier spelers en de bond.

"Ik acht de kans heel klein dat ze meedoen", zei Van Dooremalen zondag bij de nationale titelstrijd in Almere. "Maar ik houd de mogelijkheid wel open. We willen onze beste spelers graag opstellen en tot het laatste moment kan de selectie nog worden aangepast."

Eigen rackets

De vier spelers zijn bij het toernooi verplicht met materiaal van de sponsor van de bond te badmintonnen. Ze hebben echter een eigen geldschieter en willen met die rackets spelen. Het kwartet verloor vorig jaar een kort geding tegen de bond over de kwestie, maar er loopt nog een bodemprocedure.

Van Dooremalen nam de vier wel op in de selectie, maar de afgelopen dagen zijn de partijen niet nader tot elkaar gekomen rond de deelname aan de EK. "Er wordt in de wandelgangen wel gepraat, maar dat heeft nog niets concreets opgeleverd", aldus Van Dooremalen.

geplaatst door

verkregen via NU Sport

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

Koploper VELO tegen hekkensluiter in Bergen op Zoom

8 jaar geleden

volgend artikel

Achtste nationale titel Yao Jie

8 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 7 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws